Project Jasmijn Appartementen

Van 204866€ Tot 265166€

2 slaapkamers 91 - 110 vierkante meters

Immoweb code : 9164569

Overzicht

2 slaapkamers
91 - 110 vierkante meters

Omschrijving

Luxueuze appartementen met 2 slaapkamers, privé terras en pa

PROJECT JASMIJN
Project ¨Jasmijn§ is een prachtig nieuwbouwproject gelegen in hartje Maasmechelen op de hoek van de welbekende Heirstraat, ter hoogte van de kruising met de middelbare school "Campus de Helix". Doch zijn rustige locatie, is het project zeer centraal gelegen met verschillende faciliteiten zoals horecazaken, winkels, scholen en banken in de directe nabijheid.
Rust & comfort gegarandeerd! Dit kleinschalig appartementencomplex bestaat uit 5 appartementen.

INDELING
Elk appartement wordt volgens de nieuwste normen opgericht, rekening houdende met het meest optimale comfort en degelijke materialen.
De appartementen zijn te bereiken via trap of lift en beschikken elk over een inkomhal met aanhorig gastentoilet, leefruimte met open keuken en aansluitend een privatieve tuin / terras welke te bereiken is via de grote schuiframen. Verder zijn er 2 slaapkamers, badkamer en bergruimte. De appartementen beschikken elk ook over een extra kelderberging en een privatieve autostaanplaats.

AFWERKING
Het project wordt casco+ afgewerkt inclusief de vloer en binnendeuren, met mogelijkheid om de keuken en badkamer te installeren voor een meerprijs van € 10.000 incl. btw. Interessante verkoopsvoorwaarden gezien de verkoop zal geschieden onder het stelsel van 6% BTW(aan rechthebbenden) en registratierechten op de grondwaarde. Dit energiezuinige nieuwbouwproject wordt gebouwd in een moderne architectuur, waarbij duurzame materialen zullen gebruikt worden in combinatie me

Alle panden

Neem contact op