De Sterre

Van 142718€ Tot 236754€

1 - 2 slaapkamers 76 - 90 vierkante meters

Immoweb code : 9176228

Overzicht

1 - 2 slaapkamers
76 - 90 vierkante meters

Omschrijving

Nieuwbouw Appartementen in Nederename

Kleinschalige residentie "De Sterre" met 4 nieuwbouwappartementen en 1 handelsruimte. Het nieuwbouwproject is gelegen in het centrum van Nederename. De voorgevel van het voormalig café De Sterre werd volledig behouden wat een prachtige indruk geeft en een leuke connectie met het verleden. Verder is er volledig in de toekomst geïnvesteerd door de appartementen energiezuinig in te richten door middel van zonnepanelen, hoogrendementsglas,...
Dit project bestaat uit twee delen, een gebouw in de Oudstrijdersstraat en een in de Pelikaanstraat. De architectuur van het gebouw is opmerkelijk.

Deze nieuwbouw valt onder de 6% btw regel!

Er zijn appartementen met 1 of 2 slaapkamers beschikbaar, elk appartement is voorzien van een terras. De terrassen zijn georiënteerd zodat er maximaal van het zonlicht genoten kan worden.
Overdekte parkeerplaatsen zijn beschikbaar.

De Sterre geniet van een uitstekende ligging met vlotte verbindingen en alle nodige voorzieningen in de buurt. Verder is het gelegen vlakbij de Scheldevallei wat een typische Vlaamse Ardennen gevoel garandeert. Hier woon en leef je werkelijk midden in de natuur. Een omgeving om bij weg te dromen.

Alle panden

Neem contact op