Het Risschot

Van 267700€ Tot 424700€

1 - 2 slaapkamers 79 - 113 vierkante meters

Immoweb code : 9053600

Overzicht

1 - 2 slaapkamers
79 - 113 vierkante meters

Omschrijving

6 villa-appartementen in een oase van groen

Een besparing van 21% BTW naar 6% BTW? Voldoet u aan de voorwaarden?
‘Het Risschot’: 6 villa-appartementen, uniek gelegen in een residentiële wijk. Luxueus, modern en duurzaam wonen in een oase van groen en rust. Er is geen betere plek om uw nieuwe villa-appartement te bouwen dan in het hartje van Zoersel, een wondermooie gemeente om trots op te zijn in de Kempen.
Kies uit een aanbod van appartementen op maat: 1, 2 of 3 slaapkamers, een tuin en/of terras, alles degelijk en duurzaam afgewerkt! De appartementen worden standaard voorzien van vloerverwarming. De residentie beschikt over een lift, die de appartementen verbindt met de ondergrondse parkeergarage. De lift gaat zelfs privé tot in de penthouse, de héle bovenverdieping voor u! De zeer ruime drempelloze terrassen en grote parktuin, de elegante kamers met veel bewegingsruimte, de maximale lichtinval door de hoge plafonds en de grote raampartijen laten u genieten van de zon en het groen.
In ‘Het Risschot’ bouwen we BEN appartementen en voorzien we zonnepanelen voor elk appartement.
Kwalitatieve producten voorzien een maximaal comfort! De afwerking kiest u zelf, voor een echte thuis op maat, dit onder begeleiding en advies van onze gekende afwerkingsleveranciers.

De verkoop geschiedt onder BTW op het constructieaandeel en registratierechten op het grondaandeel, dit volgens de wet Breyne!
Meer info? U kan terecht op onze website: www.hetrisschot.be of maakt u graag een afspraak, dit kan via tel. 0490/406810

Alle panden

Neem contact op