VSB

275000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 8300115

Overzicht

3 slaapkamers

Omschrijving

Woonerf Van Steene

Dit eigentijds woonproject omvat 12 geschakelde woningen gelegen vlak buiten het stadscentrum van Brugge. Het project biedt 6 gemeenschappelijke parkingplaatsen bovenop een eigen private garagebox per woonst.

Op de loten 1 tem 4 is een bel-étagewoning voorzien met op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal met trap en gastentoilet. Op de leefverdieping bevindt zich een woonkamer met zit- en eetruimte, keuken, berging en zongericht terras. Op de volgende verdieping bevinden zich 2 of 3 slaapkamers, een badkamer en wasberging. De zolder is bereikbaar via een valluik. Deze woningen beschikken over een private kelder op de ondergrondse verdieping. Mogelijkheid tot aankoop garagebox.

Op de loten 5 tem 12 is een gezinswoning voorzien met op de gelijkvloerse verdieping vooraan een privéterras. Eens in de woning bevat deze een inkomhal met gastentoilet, de woonkamer met zit- en eetruimte, keuken en zongericht tuintje. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, badkamer, wasberging en apart toilet. De volgende verdieping is voorzien van 2 slaapkamers en extra berging. De zolder is bereikbaar via een valluik. Deze woningen beschikken over een garage in de kelder, met rechtstreekse toegang tot de woning.

Prijzen variëren van € 275.000 tot € 305.000 excl BTW en aankoopkosten. De prijs voor een garage bedraagt € 25.000 excl. BTW.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en/of bezichtiging van de architectuurplannen.

Alle panden

Neem contact op