TEB

Van 297000€ Tot 302000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 8301900

Overzicht

4 slaapkamers

Omschrijving

Rustig gelegen moderne verkaveling

De verkaveling in het Tempelhof is een modern project dat aandacht besteedt aan een groene en aangename leefomgeving. De ziel van de site wordt opnieuw tot leven gebracht met de industriële look van de gezinswoningen en het strakke uitzicht van de achtergelegen residentie "Jan Van Ecyk".

Aan de oorspronkelijke straatzijde van het project worden 7 gezinswoningen opgericht. Ook wordt naar achteren een nieuwe wegenis "Walburga Van Steenlandtstraat" voorzien met opnieuw 7 gezinswoningen. Tevens bevindt zich achteraan in de verkaveling een nieuwbouw residentie. Rondom rond worden de vrije zones mooi aangelegd met de nodige verhardingen, onderhoudsvriendelijke groenzones en een aantal parkeerplaatsen voor bezoekers.

Iedere woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een inkom met gastentoilet, ruime leefkamer met zit- en eethoek, tuin en afgewerkte open keuken met aangrenzende berging. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, ingerichte badkamer en afzonderlijk toilet. De zolderverdieping is bereikbaar via valluik. Vaste trap naar de zolderverdieping en afwerking met extra kamers op zolder kan worden voorzien. Er is mogelijkheid tot aankopen van een garagebox met eventuele rechtstreekse toegang tot de tuin (enkel mogelijk bij de loten 2 t.e.m. 6).

Prijzen variëren van € 292.000 tot € 338.000 (excl. BTW & aankoopkosten). Neem gerust contact op voor meer informatie.

Alle panden

Neem contact op