De Loy - woningen

* Van 397000€ Tot 423700€

3 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 9819904
Immoweb code : 9819904
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
136 vierkante meters
Virtueel bezoek

Omschrijving

Energiezuinige en knappe nieuwbouwwoningen in Hamme!

Let there be light! In elke woonentiteit van dit knappe nieuwbouwproject staat licht voorop. En een gevoel van ruimte. Daarom dat De Loy een glimlach op je gezicht tovert.

De doordachte architectuur van de appartementen speelt met zachte contrasten. Het resultaat? Een tijdloze uitstraling. De materialen van topkwaliteit zorgen bovendien voor een blijvende meerwaarde. Dankzij de scherpe prijs-kwaliteitverhouding verzeker je jezelf op die manier ook van een slimme investering.

En dat vertaalt zich in je energiefactuur. De Loy trekt immers resoluut de duurzame kaart. Dankzij geothermie en een maximum E-peil van 30 stap jij zorgeloos een groene toekomst in. Dat wordt zelfs E20 als je voor zonnepanelen gaat. In een wip ben je vanuit de Loystraat op het marktplein voor een terrasje. Op zondag een brunch, pateeke, of uitgebreid ontbijt? In Oud Huys Mariman smikkel en smul je van allerlei lekkernijen aan de voet van een 19e-eeuwse windmolen, ‘De Grote Napoleon’. Of liever in je eigen tuin een hapje en apérootje? De Loy, daar ben je thuis.

Neem contact op