Nieuwbouwproject - Huizen te koop

Geen prijs

Immoweb code : 9289910
Immoweb code : 9289910

Overzicht

Omschrijving

Ruime instapklare nieuwbouwwoningen

Ruime en moderne nieuwbouwwoningen in een kindvriendelijke verkaveling te Izegem.

Elke woning heeft een verschillende praktische indeling met op het gelijkvloers inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met open keuken (naar keuze – verschillende opstellingen mogelijk - budget 9.075€ inbegrepen in de verkoopprijs), wasplaats of garage.
Ook op de verdieping vindt u alle comfort dat u nodig heeft : 3 ruime slaapkamers, afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad, inloopdouche en badkamermeubel met dubbele lavabo. Een extra berging is voorzien voor de woning lot 56. Met een vaste trap naar de ruime zolder leent de woning lot 54 er zich perfect toe om extra slaapkamers, een tweede badkamer en/of een bureau te voorzien. De afwerkingsmaterialen kunnen nog vrij gekozen worden volgens de vooruitgang van de werkzaamheden.

Elk huis werd voorzien van een regenwaterpomp, hoogrendementscondensatieketel, ventilatiesysteem C+ 3.0. en zonnepanelen dewelke de woningen uiterst energievriendelijk maken. Elke woning beschikt tevens over een gezellige omheinde tuin.

De woningen bevinden zich centraal in deze rustige verkaveling, vlak aan de groenzone met speelplein en extra parkeergelegenheid. Ondanks de rustige omgeving hebben de woningen toch een heel goede bereikbaarheid via de N36 en op slechts 5 minuten van de E403. Ook het treinstation is slechts 2,5 km verwijderd en net zoals scholen en centrum op fietsafstand.

Vraag vrijblijvend uw bezoek aan!

Alle panden

Neem contact op