Curtis Park

Van 262500€ Tot 285500€

3 slaapkamers 118 vierkante meters

Immoweb code : 9348107
Immoweb code : 9348107

Overzicht

3 slaapkamers
118 vierkante meters

Omschrijving

CURTIS PARK

De charmes van een stadswoning geplaatst in een groene omgeving. Deze stadswoningen vormen een mooi geheel, zij het elk met hun eigen accent. Ze zijn niet alleen energiezuinig maar kunnen ook worden uitgerust met slimme en duurzame voorzieningen en materialen.

De stadswoningen hebben een open grondplan en zijn nog flexibel in te richten naargelang jouw voorkeuren. Ook uitbreiden naar de zolderruimte is mogelijk. De woningen zijn verder voorzien van een mooi tuintje én een eigen carportconstructie en tuinberging. Kortom: dé plek waar je wil vertoeven, het hele jaar door. Curtis Park staat volledig in het teken van duurzaamheid. Alle woningen zijn uitgerust met een warmtepomp en zijn hierdoor CO2-neutraal. Met een E-peil onder de 20 doen we het een stuk beter dan de norm voor een BEN-woning (E-peil 30).

Maar Curtis Park is niet alleen duurzaam in de gebruikte materialen en faciliteiten, ook in het groen in en rond de buurt. Bossen en weides op een boogscheut van je toekomstige woning, een eigen park als ‘groene long’. De vele tuintjes, gemeenschappelijke groenzone en lanen met bomen geven Curtis Park zijn unieke, groene karakter. Ontdek het zelf op onze website www.curtispark.be!

Alle panden

Neem contact op