Wonen in LANGWATER

Van 288500€ Tot 383000€

3 - 4 slaapkamers 110 - 192 vierkante meters

Immoweb code : 7749986

Overzicht

3 - 4 slaapkamers
110 - 192 vierkante meters

Omschrijving

Ruime nieuwbouw woningen op unieke LANGWATER KORTRIJK

WORDT DIT UW THUIS IN HET GROEN? Uw slimme vastgoedinvestering?
Langwater in Kortrijk is een unieke woonomgeving met uitstraling op een toplocatie, waar u kunt "Stedelijk Leven in het Groen". De kwalitatieve woningen in diverse types hebben 3 à 4 ruime slaapkamers, prachtige leefruimtes en een privétuin. In Langwater is er een park met vijver, waar het heerlijk ontspannen is. En toch zijn de stad Kortrijk, Zwevegem en de oprit vlakbij gelegen, alle nuttige voorzieningen liggen om de hoek. Doordachte architectuur en hoogwaardige afwerking van de woningen met kwaliteitsmaterialen maken het verschil.
WELKOM in Langwater, waar stad en natuur harmonieus samenvloeien! Wij kijken er naar uit om uw woondroom waar te maken, bel ons WWW.LANGWATER. In Langwater zijn er zowel halfopen, gesloten als koppelwoningen, net als villa’s. Allen karaktervol en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uw droomwoning bouwen wij op maat. U kiest natuurlijk steeds zelf uw perfecte keuken, ideale badkamer en tegels.
Uw nieuwe woning biedt een zee van ruimte en comfort, is rustig gelegen en toch vlot bereikbaar. Werkgelegenheid in de buurt (Evolis, Kennedypark, AZ Groeninge,...). Dankzij het oprittencomplex Kortrijk-Oost bent u zo op de E17 en N8. Kinderopvang, school en sportcomplex bevinden zich op wandelafstand, net als dokterspraktijk, apotheek, pizzeria en bakkerij. Handig!
Wij begeleiden u graag persoonlijk bij het realiseren van uw woon-of investeringsdroom. Meer info: [email protected]

Alle panden

Neem contact op