Nieuwbouwproject - Huizen te koop

Geen prijs

Immoweb code : 4725059
Immoweb code : 4725059

Overzicht

Omschrijving

Moderne nieuwbouw vakantiewoningen met 2 of 3 slpks

Een vakantiepark op een boogscheut van het natuurgebied ¨Doornpanne§ te Oostduinkerke met 77 stijlvolle, strakke koppel- en vrijstaande woningen omringd door partijen groen. Een oase om lekker tot rust te komen, weg van de dagdagelijkse sleur en stress. De omgeving nodigt u telkens opnieuw uit tot gezonde en rustgevende wandelingen, fietstochten tussen de golvende duinen of aan zee. Of verkiest u liever andere sportmogelijkheden? Vlakbij vindt U de gloednieuwe golf ¨Hof ter Hille§, de verschillende gezellige tennisclubs, paardenpensions, een subtropische zwemparadijs, Ã Kortom, dé ideale locatie waar rust en vakantiesfeer voor groot en klein centraal staan.
Deze moderne luxueuze woningen van 80m² worden gebouwd in 3 fases metkwalitatieve materialen. Fase 1 : 25 woningen gelegen aan de Pylyserlaan, ook toegangelijk via de Westhinderstraat.
Dankzij de speelsheid tussen grote vlakken padouk hout en de strakke witte crépi bekleding omringd door partijen helmgras en groen leunt dit vakantiepark perfect aan bij zijn omgeving. Alle woningen beantwoorden aan de huidige strenge normen qua geluids- en thermische isolatie. Het strakke interieur creëert ruimte, orde en luxe. Vanuit de woonkamer heeft u mooi zicht op uw tuin en dankzij het groot schuifraam geniet u van maximaal lichtinval. Een open moderne ingerichte keuken met vaatwas, keramische kookplaat, combi-oven, Ã maakt van koken een plezier !! Aan de keuken paalt een berging met aansluiting voor wasmachine

Neem contact op