Moderne BEN woningen

Van 351841€ Tot 478663€

3 - 4 slaapkamers 150 - 208 vierkante meters

Immoweb code : 8507043
Immoweb code : 8507043

Overzicht

3 - 4 slaapkamers
150 - 208 vierkante meters

Omschrijving

Unieke nieuwbouw woningen te koop

Aangenaam en rustig wonen in het groen van Beerzel op de grens met Putte en Heist-op-den-Berg. Droom jij ervan om met je gezin rustig en midden in het groen te wonen, maar toch vlak bij alle dagdagelijkse voorzieningen zoals scholen en winkels? Dat kan perfect in onze autoluwe en kindvriendelijke woonbuurt ‘Hoog Beerzel’.
Wij bieden hier unieke woningen aan met die gedroomde ligging: scholen, winkels, vrijetijdsbesteding en natuur liggen op wandel- en fietsafstand. Een ideale plek om je thuis te voelen, te ontspannen en je kinderen in alle veiligheid te laten opgroeien midden in een oase van groen.
Omdat smaken verschillen, bouwen we hier voor elk wat wils! We werken met 4 gerenommeerde architectenbureaus met elk hun eigen stijl en visie. De verscheidenheid van architectuur maakt van Hoog Beerzel een unieke en moderne woonbuurt.
Alle woningen beschikken over een garage of carport, tuin en 3 of 4 slaapkamers. De woningen worden volledig afgewerkt, zelfs aan de oprit hoeft u niet meer te denken! U bepaalt nog de indeling en afwerking, zodoende realiseren wij samen met u, uw droomwoning die volledig voldoet aan uw smaak en behoeftes. Alle woningen voldoen aan het BEN label (bijna energie neutraal).
Benieuwd naar meer? Contacteer ons dan snel op 0471/23 24 25

Alle panden

Neem contact op