BER

234000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 8192747
Immoweb code : 8192747

Overzicht

3 slaapkamers

Omschrijving

Moderne gezinswoningen

In Roeselare wordt dit sublieme moderne project bestaande uit 2 woningblokken met in totaal 25 woningen voorzien. De bouwwerken gebeuren in twee fases. De loten 1 t.e.m. 15 zijn grotendeels afgewerkt en instapklaar bij notariële akte. De loten 16 t.e.m. 25 zijn recent gestart met de binnenafwerking.

Deze strakke gezinswoningen zijn voorzien van 2 bouwlagen en een plat dak. Achteraan is per woning een carport voorzien. Deze kan desgewenst omgebouwd worden tot garage mits prijsverrekening. De woningen zijn afgewerkt volgens ons standaardlastenboek (E-50). In totaal worden 21 rijwoningen en 4 halfopen bebouwingen voorzien.

Elke woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een inkom met gastentoilet, een berging, een leefruimte met zithoek, eethoek en open keuken voorzien van toestellen. Op de verdieping worden 3 slaapkamers, een dressing en een badkamer voorzien. De mogelijkheid bestaat ook om een 4de slaapkamer te creëren mits weglaten dressing. Tuin achteraan met toegang tot de carport.

De woningen van 225.000 en 230.000 euro worden afgewerkt volgens ons standaardlastenboek (www.pieterblomme.be/over-ons/lastenboek/). De woningen van 234.000 euro zijn daarenboven voorzien van de plusafwerking, zijnde hogere handelswaarde sanitair, duurdere keuken, laminaat op de verdieping, terras, tuinaanleg en omheining.

Bezoek onze modelwoning te Torhout en laat u overtuigen van onze kwalitatieve afwerkingsmaterialen.

Alle panden

Neem contact op