Serviceflat te koop

1 slaapkamer 69 vierkante meters

Immoweb code : 9642272
Immoweb code : 9642272

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
69 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement met terras in Residentie Hof Ter Clipsen

In alle vrijheid genieten van het leven in een prettige omgeving en met aangenaam gezelschap? Dan is dit 1-slaapkamerappartement met terras wat u zoekt.
De 24/24 uur permanentie, de centrale ligging nabij bakker/ beenhouwer/ krantenwinkel/ ... en de afstand tot het centrum en invalswegen N70 en E17 vormen enkele troeven. Bekijk ook de goede EPC-score (113kWh/m²) en de goedgekeurde elektriciteit.
Residentie Hof Ter Clipsen is een plek waar senioren ‘thuis’ kunnen zijn. Het is een geheel van 89 erkende assistentiewoningen waar u volledig zelfstandig en in alle vrijheid woont, maar waar ook alle faciliteiten voor handen zijnom uw veiligheid, comfort en gemoedsrust te garanderen. Rondom de residentie ligt de mooie aangelegde parktuin met wandelpaden, waterpartijen en zitbanken. In het park liggen een grote vijver en een petanquebaan. Er is 24/24 permanentie met oproepsysteem binnen de residentie. Verder kan men daar gebruik maken van kapsalon, bar, wellnessruimte en restaurant.

Indeling: GLV: inkomhal met vestiaire en berging, leefruimte (32m²) met veel lichtinval dankzij het schuifraam dat toegang geeft tot het terras (9m²) en moderne, open keuken. Verder is er een ruime slaapkamer (12m²) en badkamer (6m²) met inloopdouche, enkele wastafel in meubel en toilet. Vloerverwarming in bad- en woonkamer.
Verkoop onder 12% BTW. Contacteer ons gerust!

Neem contact op