Studio te koop

169000€

47 vierkante meters

Immoweb code : 10560546
Immoweb code : 10560546

Overzicht

1 badkamer
47 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

Grote studio ''penthouse'', met twee grote zonnige terassen

Aangename en lichte STUDIO ''PENTHOUSE'' met centrale ligging, in het hart van de stad.
Twee zeer grote directe terrassen met vrij uitzicht in volledige privacy boven de andere appartementen zonder gezien te worden.  De woning is gelegen nabij het Leopoldplein met voorzieningen zoals openbaar vervoer, centrum, openbare diensten, winkels, ... in de directe omgeving/op wandelafstand.  Deze penthouse is gelegen op de 6de verdieping en bestaat uit een inkomhal, een lichtrijke en zonnige woonkamer met grote raampartijen tot op de grond zodat je een optimale verbinding hebt met de terrassen.  De praktische en moderne keuken, eveneens met directe verbinding naar het terras en de trendy badkamer met Italiaanse douche, wastafel en toilet.  Een slaapruimte in de leefruimte biedt plaats aan een boxspringbed, maar er kan ook een  opklapbed met voorzien kleerkast worden geplaatst of u kunt eventueel opteren voor het voorzien van een scheidingswand.
De zon begint 's morgens op het eerste grote terras en valt 's avonds in slaap op het tweede grote terras. Zo leeft u de hele dag met de zon en het licht, wat uitzonderlijk is in winter en zomer!

Verwarming: gas - EPC: 523 kWh/m² (renovatieplicht) ~ UC: 0002175322-RES - label F .  Oppervlakte:  41 m²  (totale indicatieve oppervlakte op basis van EPC-attest) .  Overstromingsgevoeligheid:  Perceel score: A (ID0850/00A004) / Gebouw score: A (ID 10148945).  Stedenbouwkundige inlichtingen: Woongebied, Vergunning uitgereikt, Geen

Neem contact op