Uitzonderlijk vastgoed te koop

850000€

3 slaapkamers 271 vierkante meters

Immoweb code : 10846316
Immoweb code : 10846316

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
271 vierkante meters bewoonbare ruimte
1600 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers

Deze unieke nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers is centraal gelegen in Bilzen (Belgisch Limburg), dichtbij de autostrade en wegen naar Hasselt, Luik, Tongeren en Maastricht. Dankzij de ruime zolder is er eveneens de mogelijkheid tot uitbreiding met 2 extra slaapkamers of hobbyruimtes.

Deze prachtige woning, naar de hand van architect Thomas Roets, is gebouwd in 2018 met kwaliteitsvolle materialen. Deze duurzame en energiezuinige houtskelet woning in zeer herkenbare en specifieke “Oscar V” bouwstijl is volledig voorzien van inbouwkasten (Stef Roets) en geniet van een slimme, efficiënte en onderhoudsvriendelijke indeling. Door de keuze voor goed isolerende houtskeletbouw geniet je van een aangename binnentemperatuur, zowel in de zomer als in de winter.

De woning is voorzien van een zeer ruime, volledig ingerichte en afgewerkte tuin naar het ontwerp van tuinarchitect “Carterre” met een mooi en onderhoudsvriendelijk gazon in combinatie met een speels en hedendaags stukje wild gras. Ook zijn o.a. taxusplanten, beukenhagen, een appel- en notenboom en klimop aanwezig. De tuin is volledig omheind met weidedraad, die zorgt voor een afscheiding en toch een open gevoel. Tegelijk biedt de voorziene beplanting ook de nodige privacy.

De woning beschikt over een ruime oprit voorzien voor 3 parkeerplaatsen en de aansluitingen voor een elektrisch laadpunt.

Meer info over de indeling? Kijk hier: https://tinyurl.com/huistekoopbilzen

Neem contact op