Villa te koop

875000€

7 slaapkamers 578 vierkante meters

Immoweb code : 8850914

Overzicht

7 slaapkamers
1 badkamer
578 vierkante meters bewoonbare ruimte
2657 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige historische villa in art-deco stijl

“Villa Sainte Anne” werd ontworpen door de Brusselse architect René Housiaux en gebouwd in 1928.
Deze woning heeft een grote erfgoedwaarde voor de Stad Halle. Het betreft een zeer authentiek voorbeeld van art-deco stijl.
Gelegen in de Sint-Rochuswijk in de residentiële Villalaan in Halle. In de onmiddellijke omgeving vindt u verschillende handelszaken, horeca, supermarkten, scholen en andere voorzieningen. Het treinstation van Halle ligt op 500m wandelafstand.
Totale oppervlakte van de bebouwde lagen is 578 m².
Totale grondoppervlakte bedraagt 2657 m².
De woning is omgeven door een zeer mooie privatieve tuin.
Grote inkomhall met trap. Mooie woonkamer op parket. Ruime en lichte keuken met zicht op de tuin. Aanpalend aan de keuken bevindt zich de eetkamer.
Aan de andere zijde van de inkomhall bevinden zich de vestiaire en het gastentoilet. Ook de gezellige lees- en tv-ruimte kan u hier terugvinden.
Op de 1ste verdieping met houten vloeren bevinden zich 4 ruime en 1 kleinere slaapkamer, de gezellige lees- en studeerkamer, de badkamer met authentieke muurtegels en een bergruimte.
Op de 2de verdieping zijn er nog 2 extra slaapkamers en een eventueel nog verder in te richten zoldergedeelte.
In de grote kelderverdieping (half ondergronds) bevinden zich een ruime wasplaats, een voorraadruimte, een wijnkelder, een aparte hobbyruimte, een cv-ruimte met stookolietank en een garage met plaats voor 2 wagens.

Neem contact op