Villa te koop

849000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 10479179
Immoweb code : 10479179

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
6550 vierkante meters grond

Omschrijving

BREDE, RIANTE VILLAGROND (MET TE STRIPPEN / SLOPEN VILLA ...

BREDE, RIANTE VILLAGROND (MET TE STRIPPEN / SLOPEN VILLA - MOGELIJK AAN 6% BTW ) VAN 65A50CA OP UNIEKE LOCATIE TE HASSELT (GODSHEIDE)

Op deze toplocatie in Godsheide (Hasselt) vinden we in een residentiële buurt (verbindingsstraat tussen de Berenbroekstraat en de Vossenbergstraat) dit unieke perceel terug (met een te slopen of totaal te renoveren woning weliswaar). Een enorm voordeel uiteraard gezien men hier zal kunnen slopen en wederopbouwen / verbouwen aan het tarief van 6% ipv 21% BTW .
Via de Genkersteenweg of de Tuilbrug bereik je van hieruit in no-time Hasselt-centrum, Diepenbeek en Genk.

Deze grond heeft een straatbreedte van circa 45meter en is geschikt voor het bouwen van een imposante villa. De algemene en zeer ruime bouwvoorschriften van de verordening 'woonkwaliteit' zijn hier van toepassing, waardoor de bouwheer veel architecturale vrijheid krijgt!
In de toegevoegde documenten onder ‘downloads’ vindt u deze verordening alsook alle andere wettelijk verplichte documenten terug.

Tot slot is het ook interessant om weten dat de grond (na sloop woning) mogelijks ook te verkavelen is, uiteraard mits het bekomen van een verkavelingsvergunning.

Een villagrond op zo een toplocatie als deze, vindt men niet snel. Matcht jouw (ver)bouwdroom met deze zeer gegeerde locatie waar privacy en rust gegarandeerd worden?

Contacteer ons op 011 96 51 76 of mail naar [email protected].

Renovatieplicht: ja

Neem contact op