Villa te koop

1350000€

8 slaapkamers 637 vierkante meters

Immoweb code : 10172387
Immoweb code : 10172387

Overzicht

8 slaapkamers
5 badkamers
637 vierkante meters bewoonbare ruimte
5840 vierkante meters grond

Omschrijving

Schilderachtige setting

Gelegen op een prachtig aangelegd perceel van 5.840 m², vinden we deze riante eigendom terug. De woning, met een bewoonbare oppervlakte van 637 m², kent haar oorsprong in 1928 en werd verder uitgebouwd in 2004.

De woning kent volgende indeling:

GLV: inkomhal, twee gastentoiletten, ontvangstruimte, eetkamer, bijkeuken, salon en bureauruimte. De uitbouw omvat naast een hyper-geïnstalleerde keuken met ontbijthoek en toegang tot twee terrassen, een wellnessruimte (douche, toilet, sauna, stoomcabine en jacuzzi) en tenslotte een prachtige zithoek met haard en zicht op de tuin.

+1: 6 slaapkamers en twee badkamers.

Zolderverdieping: twee slaapkamers, twee badkamers en bibliotheek/polyvalente ruimte.

Kelderverdieping: bergingen entechnische ruimte.

De ruime oprit en de garage van 100 m² is voorzien van een noodgenerator en laadvoorzieningen voor elektrische wagens (zonnepanelen geïnstalleerd).

De grootste troef van de eigendom is ongetwijfeld de buitenomgeving. De secuur aangelegde voortuin, de terrassen aan de leefruimte en keuken, de zwemvijver maken het geheel af. Het unieke uitzicht op de boomgaard en de achterliggende velden zorgen voor de kers op de taart.

Kortom een ruime en solide woning binnen een schilderachtige setting, met mogelijkheid om eigen smaak verder te integreren.

Neem contact op