Appartement à louer

1500€ par mois

2 chambres

Immoweb code : 9451380
Immoweb code : 9451380

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

App. type 120 M2

App gelegen op topligging op het centrale strandplein direct aan zee en strand. Is bovendien gelegen aan het verkeersvrije centrale gedeelte van de Zeedijk en bijgevolg kunnen kinderen probleemloos en zonder enig risico het strand bereiken.

Centraal in dit exclusieve appartement staat de keuken letterlijk en figuurlijk. Hier komt de prof. of hobbykok aan z'n trekken. Ook is dit een echt trendy loft-appartement waar ook de nodige wellness voorzien is.

Aan deze mega keuken kan men aan het eiland gezellig eten maar ook aan oma en opa werd gedacht en is normale eettafel voorzien. De toestellen in deze keuken zijn wijnkoeler, bordenwarmer, 2 fornuizen inductie, 2 dampkappeAmerikaanse frigo , normale frigo , diepvries , microgolfoven , stoomovens, traditionele oven , vaatwas , teppanyaki ...

Ook dit appartement werd volledig gerenoveerd en is overal voorzien van duurzame granieten vloeren. Ook dit appartement is zeer gezellig en beschikt over een terras langs voorzijde en achterzijde.
Heerlijk een wijntje drinken op uw terras bij zonsondergang of lekker eten op het terras in uw eigen geruststellende bubbel (Corona free).


Indeling appartement; inkom via gepantserde deur app. , terras enerzijds met frontaal zicht op zee en terras anderzijds langs de zonnezijde. Supergezellige living met zeer aangenaam salon in L vorm met zeezicht, mega keuken en mega

Contacter