Commerce à vendre

1704000€

735 mètres carrés

Immoweb code : 11280406
Immoweb code : 11280406

Aperçu

735 mètres carrés habitables
1 mètres carrés de terrain
2.318,00 € m²
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze gelijkvloerse CASCO kantoorruimte van 735m² is gelegen in het nieuwbouwproject "Elegant Wonen" op een boogscheut van de Grote Markt, op wandelafstand van de nodige supermarkten, kledingwinkels en scholen in een rustige parkoase, kortom een groene woon- en werkomgeving. 

Dit is een nieuwbouwproject van 45 appartementen gesitueerd in 4 volumes met handels- en kantoorruimtes in een hedendaagse, strakke architectuur rondom een groen binnenhof.  Eén van de handelsruimtes zal weldra worden ingevuld door Vangrootloon zodoende dat men op de site zelf reeds terecht kan voor een hapje en een drankje.  Grote raampartijen over de volledige hoogte zorgen voor een maximum aan lichtinval en visibiliteit. Om het groen in dit project te laten primeren werden er ondergrondse parkings met open staanplaatsen of boxen naar keuze en extra kelderbergingen voorzien.

De voorgevel van de oude welgekende winkel EM-Decor maakt plaats voor dit mooie project waarbij een deel van de oude voorgevel verwerkt zal worden in het totaalplaatje, dit in contrast met een strakke en lichte architectuur. De kantoren dienen aangesloten, op de collectoren van het BEO-veld voor warmtepompinstallaties en vloerverwarming. 

De kantoren/handelsruimtes zijn toegankelijk via een rechtstreekse ingang of met de lift vanuit de ondergrondse parking.  Ondergrondse staanplaatsen te koop. 

Contacter