Penthouse à vendre

470000€

3 chambres 115 mètres carrés

Immoweb code : 10913180
Immoweb code : 10913180

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
115 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Penthouse

Désolé il n'y a pas de traduction française. Luxe dakappartement in het hart van Antwerpen. Een waar stadsjuweel!
Ontdek het ultieme woongenot in het bruisende centrum van Antwerpen! Dit prachtige dakappartement biedt een ongeëvenaarde levensstijl met alle moderne voorzieningen.

Masterbedroom met eigen badkamer met ligbad
Een oase van rust wacht op u in de royale masterbedroom, compleet met een eigen badkamer voorzien van een verleidelijk ligbad. Perfect om te ontspannen na een drukke dag in de stad.

Twee extra slaapkamers en douchekamer
Dit appartement beschikt ook over twee extra slaapkamers, ideaal voor familie, gasten of zelfs een thuiskantoor. Een handige douchekamer is beschikbaar voor extra comfort.

Ruime living van 60 m² met open keuken
De grote, lichte woonkamer met open keuken biedt 60 m² aan leefruimte, perfect voor gezellig samenzijn. De open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking, waardoor koken een waar genot wordt.

Autostaanplaats en kelder
Geen zorgen meer over parkeerproblemen in de stad!. Dit appartement wordt geleverd met een eigen autostaanplaats en kelder, waardoor uw leefruimte netjes en georganiseerd blijft.

Volledig vernieuwd
Dit appartement onderging in 2020 een volledige renovatie en kreeg een luxe uitstraling. Alles van vloeren tot plafonds, is met oog voor detail en kwaliteit vernieuwd. U zult zich onmiddellijk thuis voelen in deze

Contacter