* De 411000€ À 446000€

3 - 4 chambres 141 - 207 mètres carrés

Immoweb code : 10879944
Immoweb code : 10879944
*hors taxes

Aperçu

3 - 4 chambres
141 - 207 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Danneels stelt graag ‘Bosveld’ aan je voor. Een nieuw toekomstgericht woonproject omgeven door een mooie parktuin. Een familievriendelijke en rustige woonlocatie, dicht bij het stadscentrum en alle voorzieningen. In eerste fase bouwen we hier zeven energiezuinige woningen. 

Er zijn halfopen en gesloten bebouwingen met o.m. een lichtrijke open ingedeelde leefruimte, volledig uitgeruste keuken, 3 of 4 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, een private zuid gerichte tuin met gezellig terras, een tuin- en fietsenberging, een autostaanplaats, … en nog véél meer.

Een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie zijn standaard voorzien. Dat scheelt flink op je energiefactuur.

Danneels realiseert deze woningen sleutel-op-de-deur met een vaste totaalprijs en oplevertermijn. Jouw keuken- en badkamerinrichting en de vloer- en wandtegels kies je zelf uit in de toonzalen van onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar tijdens het bouwtraject.

Contacter