Rez-de-chaussée à vendre

* 197500€

1 chambre 54 mètres carrés

Immoweb code : 11325097
Immoweb code : 11325097
*hors taxes

Aperçu

1 chambre
54 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom thuis in dit charmante gelijkvloers appartement in residentie Sint Paulus, gelegen in het bruisende centrum van Oostende. Ideaal als tweede verblijf of als gezellige thuisbasis, biedt dit appartement een perfecte combinatie van comfort en stedelijke levendigheid.

Binnenkomend in de ruime woonkamer valt meteen de lichtrijke ambiance op, dankzij de grote ramen die het interieur baden in natuurlijk licht. De open indeling zorgt voor een vloeiende overgang tussen de woonruimte en de moderne keuken, uitgerust met alle nodige apparatuur voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

De slaapkamer is een oase van rust, met voldoende ruimte voor een comfortabel tweepersoonsbed en opbergruimte voor kleding en persoonlijke bezittingen. De aangrenzende badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet, allemaal afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Dit appartement biedt niet alleen een comfortabel verblijf, maar ook een uitstekende locatie. Gelegen in het hart van Oostende, bevindt u zich op loopafstand van winkels, restaurants, het strand en alle voorzieningen die deze levendige stad te bieden heeft.

Mis deze kans niet om te genieten van het beste van het leven in Oostende. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Ce bien fait partie du projet Residentie Paulus

Contacter