DG RETAIL

agence immobilière DG RETAIL - 2018 Anvers - logo

Agréé IPI n°  504.865

 
 
 
  • Peter Benoit straat 9
    2018 -  Anvers

Information   de  DG RETAIL

Désolé mais nous n'avons pas reçu de traduction

DG Retail is één van de weinige vastgoedmakelaars in België die zich quasi uitsluitend bezig houden met verhuur en verkoop van winkelvastgoed.
Of het nu baanwinkels (retail warehouses) in winkelparken (retailparks) of stand alone betreft, of individuele handelszaken in het centrum, op een AAA, AA of A locatie, bij DG Retail weten we waarover het gaat.
Naast makelaardij behoort ook het beheer (property & asset management) van winkelparken tot onze core business.

Zowel de meeste eindgebruikers, in huur of koop, klein en groot, als investeerders in winkelvastgoed (gelegen in highstreets of op perifere commerciële toplocaties), zijn bij ons bekend.

Heeft u een winkelpand te huur of te koop, of bent u eigenaar van een gebouw of terrein dat zich mogelijk leent tot (her)ontwikkeling van een commercieel project ?
Bent u op zoek naar een (commerciële) opbrengsteigendom, één of meer nieuwe locaties of gewoon naar professioneel advies met het oog op een éénmalige ontwikkeling, aankoop van winkelvastgoed of een screening van uw portefeuille ?
Bent U eigenaar van een winkelpark of winkelportefeuille, maar wil u zich kunnen focussen op uw hoofdactiviteit ? U zoekt m.a.w. een externe property manager voor uw commerciele eigendommen ?
Is de Wet op de Handelshuur Chinees voor u ?

Contacteer dan vrijblijvend en confidentieel ons kantoor voor een kennismaking op info@dg-retail.com of op 03/283.43.33.

DG Retail. Winkelmakelaars.