Retour aux résultats

De vastgoedlink

À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Ontdek De Vastgoedlink: uw partner voor vastgoed in Gent en omstreken!

Gelegen in het hart van Gent, in het bruisende Ledeberg, staat De Vastgoedlink klaar om uw vastgoeddromen waar te maken. Wat ons onderscheidt? Onze unieke aanpak en persoonlijke benadering. We streven ernaar om uw verkoop- of aankoopervaring zo vlot en zorgeloos mogelijk te maken.

Met ons brede netwerk zijn we actief in Oost- en West-Vlaanderen, en we zijn er trots op om onze klanten te begeleiden bij elke stap van hun vastgoedreis. Of u nu uw droomhuis wilt vinden of uw eigendom met succes wilt verkopen, ons toegewijde team staat voor u klaar.

Wist u dat we 7 dagen per week bereikbaar zijn? Dat klopt, bij De Vastgoedlink gaan we verder dan de traditionele kantooruren om aan uw behoeften te voldoen. En het beste van alles? We bieden GRATIS schattingen aan! Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Marianne op 0474 88 29 43 of Emre op 0484 64 93 08 en ontdek hoe we u kunnen helpen.

Bij De Vastgoedlink geloven we dat uw vastgoedavontuur een succesverhaal moet zijn. Laten we samen uw volgende hoofdstuk beginnen.

18 Propriétés

6 nouveaux

Portefeuille de biens en vente de l'agence

  • 14 maisons
  • 1 appartement
  • 1 terrain

Adresse : Gaston Crommenlaan 8 9050  gent

N° IPI : 506548

Site internet : www.devastgoedlink.be