À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Bij GVE Immobiliën bent u aan het perfecte adres voor de aankoop of de verkoop van uw onroerend goed. Of het nu gaat over een villa, stadswoning, bouwgrond, luxe-appartement of nieuwbouwproject ... Als geen ander kennen wij de geschiedenis en actuele waarde van iedere locatie. Omwille van zijn centrale ligging is GVE Immobiliën voornamelijk gespecialiseerd in de bemiddeling bij aan- en verkoop in de driehoek Leuven - Brussel - Tienen.

Vastgoedprojecten gaan vaak om grote investeringen en belangen. Met GVE Immobiliën haalt u jarenlange expertise en know-how in huis en bent u ervan verzekerd dat uw project (of het nu gaat om bemiddeling in verkoop of aankoop, advies, expertise,…) vlot verloopt van begin tot einde.

GVE Immobiliën doet zaken op een professioneel niveau en ontvangt u in een relaxte en rustige sfeer, waarbij wij niet vergeten dat de verkoop van een onroerend goed vaak gepaard gaat met sentimentele waarden. Als uw makelaar zullen wij uw wensen en behoeften inschatten en u steeds voorzien van een eerlijk advies op maat. Vertrouwen en persoonlijke aandacht zijn daarbij de belangrijkste sleutelwoorden.

Kortom: GVE Immobiliën taxeert, adviseert, onderhandelt en doet scherp zaken voor u en staat klaar om uw project met de grootste zorg te behandelen.

Bel gerust voor een afspraak, wij nemen graag de tijd voor u! 016/56.56.14 - [email protected]

152 Propriétés

Dont 5 projets neufs
14 nouveaux
7 nouveaux

Portefeuille de biens en vente de l'agence

  • 65 appartements
  • 52 maisons
  • 7 commerces
  • 4 garages
  • 4 terrains
  • 2 bureaux
  • 1 industrie

Adresse : Dirk Boutslaan 4 3000  Leuven

Site internet : www.immogve.be