À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

In 1972 startte Johan Tyberghien met de IPPA bank te Klerken. Hij gaf in 1990 de fakkel door aan zijn oudste zoon, Koen Tyberghien, die de bank verder uitbouwde en verzekeringen aan het aanbod toevoegde. In 2022 blies een frisse wind in het bedrijf toen Simon Tyberghien het team kwam vervoegen en het aanbod uitbreidde met vastgoed. Zo werd Houvast geboren met doel een houvast te zijn of te worden binnen het vastgoed en verzekeringen.

U komt dus terecht in een echt familiebedrijf, waarbij een persoonlijke, klantgerichte en eerlijke aanpak centraal staat en waar wij streven om een vaste waarde te worden in onze streek.

Bij Houvast kunt u terecht voor de bemiddeling bij de verkoop en verhuur van uw onroerend goed. Wij garanderen u een persoonlijke begeleiding doorheen het hele proces van A tot Z, waarbij de klant centraal staat.

Hiernaast bieden wij, als beëdigd landmeter-expert, u tal van andere diensten aan zoals schattingen, energieprestatiecertificaten (EPC), asbestattesten, plaatsbeschrijvingen, overige keuringen, … .

Voor vragen of een gedetailleerde offerte contacteer ons gerust!

1 Propriétés

1 nouveau

Portefeuille de biens en vente de l'agence

  • 1 maison

Adresse : Dorpstraat 12 8650  Klerken

N° IPI : 221920

Site internet : www.hvst.be