Retour aux résultats

Immo VL

Cette agence fait partie de Immo VL

À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Immo VL staat garant voor een snelle verkoop
De aankoop of verkoop van vastgoed is een grote stap in je leven. Hiervoor wil je kunnen rekenen op een betrouwbare en eerlijke partner met kennis van zaken. Een partner die gratis en pro-actief advies geeft, maar ook zorgt voor een complete aanpak.

Een partner die met je meedenkt.
Immo VL is dé partner die voor al deze zaken aan jouw zijde staat. Al meer dan twintig jaar. Zo lang zitten we al in het vak. Logisch dat we de vastgoedmarkt in jouw regio door en door kennen. Bij ons ben je niet de enige die nadenkt over de aankoop of verkoop van je huis. Nee. Wij denken met je mee en delen maar al te graag onze uitgebreide vakkennis.

In onze kantoren te Geel, Mol, Tessenderlo en Heusden-Zolder kan je altijd terecht voor een luisterend oor en een helpende hand. Een totaalaanpak door een betrokken en geëngageerd team, daarvoor komt je langs bij Immo VL.

Een zorgeloze samenwerking
We nemen al jouw zorgen uit handen. Het aanvragen van attesten, advies om je woning verkoopsklaar te maken, het nemen van professionele foto’s, bezoeken met potentiële kopers organiseren, begeleiding tot bij de notaris en een correcte verkoopovereenkomst opstellen. Dit is nog maar een greep uit ons aanbod aan diensten die wij je aanbieden.

Heb je bijkomende vragen, contacteer ons via www.immovl.be

153 Propriétés

Dont 9 projets neufs
7 nouveaux
1 nouveau

Portefeuille de biens en vente de l'agence

  • 68 appartements
  • 48 maisons
  • 9 commerces
  • 6 terrains
  • 2 bureaux
  • 1 industrie

Adresse : Pas 96/A 2440  Geel

N° IPI : 502348

Site internet : www.immovl.be