À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Jes Vastgoed is een recent opgestart vastgoedkantoor dat garant staat voor vastgoed in vertrouwen, eerlijk en dynamisch!

Bij ons kan u terecht voor zowel het verkopen als verhuren van uw eigendom, zowel aan particuliere klanten als via onze goede contacten met projectontwikkelaars.

Bent u op zoek naar een eigendom om te kopen of te huren? Ook dan helpen wij u graag verder met een persoonlijke begeleiding.

Het kantoor is 7 op 7 geopend, alleen zijn wij meestal op de baan voor afspraken. Daarom maken wij graag tijd vrij op een moment dat u uitkomt (op weekdagen vanaf 8u tot 22u). Op zaterdag zijn er afspraken mogelijk tot 17u en ook op zondag ontvangen wij u graag.

Als verkoper/verhuurder weet u dat wij zo op alle mogelijke momenten kandidaat kopers/huurders kunnen ontvangen, telefonisch te woord staan of met hen bezoeken brengen aan uw eigendom. Zo bent u zeker dat er geen enkele koper/huurder verloren gaat!

Als kandidaat koper/huurder bent u bij ons aan het juiste adres voor een professionele begeleiding in uw zoektocht en bezoeken aan eigendommen wanneer het u uitkomt.

Aarzel niet om ons te contacteren via email ([email protected]) of rechtstreeks op het gsm nummer 0494 193 215

Wenst u succesvol te (ver)kopen en (ver)huren? Reken maar op Jes!
Adresse : Hoogstraat 4/A 3360  Bierbeek

N° IPI : 508.754