À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Vastgoedmakelaars Sofie Van De Sompel & Alain Vandewalle samen sterk voor meer dan 25 jaar vastgoed-, commerciële- en ondernemerservaring zijn trots om u het Makelaarshuys voor te stellen, een volledig nieuw en ongelooflijk verfrissend concept op de Oost-Vlaamse vastgoedmarkt.

De combinatie van hun uitgestrekte ervaring, wijdvertakt netwerk, de vele tevreden klanten, succesvolle transacties én de samenwerking met gelijkgestemde vastgoedmakelaars alsook ondernemers resulteert in een ultieme meerwaarde, rentabiliteit en efficiëntie naar de klant en de markt.

Kortom, dankzij succes door ervaring, samenwerking en service is het Makelaarshuys dé referentie om u te begeleiden bij de verkoop, verhuur, projectontwikkeling en nieuwbouw van uw eigendom, en dit zowel vanuit een adviserende als vanuit een uitvoerende rol.

Team Makelaarshuys is er rotsvast van overtuigd dat een gecentraliseerde & diepgaande coherente samenwerking tussen diverse Geassocieerde Erkende Vastgoedmakelaars hét verschil maakt op de huidige & toekomstige vastgoedmarkt.

Succes gegarandeerd!

Sofie & Alain

Adresse : Coupure 88 9000  Gent

N° IPI : 504.945

Site internet : www.makelaarshuys.be