À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Omhil-Immo
Op basis van vertrouwen

Uw makelaar voor onroerend goed te koop of te huur in Vlaanderen. Klik snel door en ontdek ons volledig aanbod te koop, te huur & nieuwbouw.

Bent U van plan om zelf Uw woning te verkopen of te verhuren? Vanuit onze uitvalsbasis in Brugge centrum is OMHIL-IMMO U graag van dienst. Dit steeds op basis van vertrouwen!

Naast onze doorgedreven marketingstrategie bieden wij steeds een gratis & zéér gedetailleerde schatting aan. U hebt geen boodschap aan iemand die Uw eigendom overschat. Integendeel, een te hoge vraagprijs belemmert een vlotte verkoop. Vandaar dat een eerlijke & realistische schatting voor ons een topprioriteit is! Dit zorgt ervoor dat Uw woning snel verkocht geraakt en dit voor de beste prijs! “Velen zeggen het, wij doen het!”

Daarnaast heeft ons zusterbedrijf OMHIL-CONSTRUCT al méér dan 30 jaar ervaring in de realisatie van nieuwbouwprojecten. Samengebundeld zorgt deze jarenlange kennis & ervaring ervoor dat wij ons specialist kunnen noemen in de huidige vastgoedmarkt.

Wij nodigen U graag uit voor een vrijblijvend gesprek en dan ziet U vanzelf waar wij het verschil maken. De koffie staat reeds klaar...

Adresse : Ezelstraat 57 8000  Brugge

N° IPI : 508.523

Site internet : www.omhil-immo.be