À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Sensimmo bestaat uit een zeer enthousiast team van medewerkers! Ieder van hen beschikt over een grote dosis professionele ervaring, juridische kennis en doorzettingsvermogen. Zij gaan voluit voor een kwalitatieve aanpak van de verkoop van uw woning, uw levensinvestering!

Kwaliteit primeert!
Iedere klant verdient onze volle aandacht, daarom primeert bij ons kwaliteit boven kwantiteit. Ieder dossier is een uitdaging waaraan we alle nodige aandacht en kennis aan besteden.

Eerlijke benadering!
Wij waarborgen iedere klant een eerlijke, juiste behandeling en aanpak. Wij hanteren een integere en correcte prijsbepaling. Deze begrippen vormen voor ons de bouwstenen, waarmee we duurzame relaties opbouwen met kopers en verkopers.

Het is vanzelfsprekend dat wij kiezen voor kwalitatief maatwerk ipv kwantitatieve productieverkoop. Wij zijn overtuigd, wat zich ook bewezen heeft, dat selectieve aanpak met oog voor een positief resultaat meer return heeft. Hierdoor zijn wij objectief vanaf het eerste gesprek dat wij met u aangaan.
Wij geven gratis advies na een vrijblijvende schatting. Dankzij de mond-aan-mond reclame zijn we gegroeid tot de markleider in Genk en omgeving. Met een nieuwe generatie erkende vastgoedmakelaars als vertegenwoordiger van uw levensinvestering kunt u in alle vertrouwen rustig van het leven genieten terwijl wij er alles aan doen om u een goed gevoel te geven bij uw afscheid hiervan!

Adresse : Berglaan 40 3600  Genk

N° IPI : 505.902

Site internet : www.sensimmo.be