À propos de ce promoteur immobilier

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Maatwerk in projectontwikkeling

Steen Vastgoed bouwt appartementen en woningen voor mensen die iets persoonlijks verlangen. Voor mensen die willen wonen of investeren in een plek met hun eigen signatuur. Het is onze passie om ruimtes te creëren waar iedereen zich meteen thuis voelt: licht, vrolijk, ecologisch en energiezuinig.
We zijn een betrouwbare en betrokken partner en proberen in al wat we doen bijzonder te zijn, tot zelfs in onze klantvriendelijke nazorg. In onze unieke woonprojecten zijn kwaliteit, esthetiek, comfort, duurzaamheid én gezelligheid de norm. Onze klanten zijn onze referenties.
Steen Vastgoed werd in 1999 opgericht en heeft de voorbije jaren tal van bouwprojecten in het noorden van Antwerpen gerealiseerd. We richten ons op residentiële nieuwbouwprojecten – eengezinswoningen, villa’s of (villa-)appartementen - en bieden als totaalaannemer en promotor een globaal concept aan, afgewerkt tot in de details.
Sinds 2015 bouwen we reeds volgens de BEN-norm (energiezuinige woningen met energiepeilen van E30 of lager) en zijn we officieel erkend als “Energiebewuste Aannemer”. Steen Vastgoed tracht echter voorloper te zijn en te blijven in dit groene verhaal. Onze projecten evolueren naar een energiepeil van E20 waarbij we warmtepompen, driedubbele beglazing en extra zonnepanelen voorzien. Bovendien onderzoeken we ook meer energiezuinige bouwtechnieken en stimuleren we nieuwe mobiliteitsvormen met oplaadpunten voor elektrische wagens, meer fietsenstallingen en deelwagens.

Adresse : Hoogboomsteenweg 190 B1 2950  Kapellen