Retour aux résultats

Swevers Real Estate

À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Thuiskomen in het prachtige Limburg? Met een makelaar met een passie voor wonen zit u altijd aan het juiste adres.

Swevers Real Estate werd opgericht in 2003 en groeide uit tot de marktleider in Limburgs Vastgoed. Of het nu gaat over een woning, appartement, bouwgrond of bedrijfsgebouw, het is onze missie om u volledig te ontzorgen. In volledige transparantie en alle eerlijkheid werken we samen naar het gewenste resultaat. Uw tevredenheid is onze drijfveer.

Professioneel Team

Een warm en gedreven team van meer dan twintig vastgoedprofessionals, waarvan tien erkende makelaars, met één belangrijke gedeelde eigenschap: een ontembare passion for living.

Thuiskomen in Limburg

De residentiële markt in Limburg is niet zomaar te vergelijken met de rest van Vlaanderen. Als marktleider in deze prachtige provincie beschikken wij over een unieke kennis. Vanuit drie strategisch gekozen kantoren in Limburg, kunnen wij onze klanten in de gehele provincie op de beste manier begeleiden.

Heb je een vraag? Aarzel niet, we helpen je graag. Contacteer ons voor een afspraak op tel 011 255 155 of via e-mail : [email protected]

Marc Swevers Immobiliën BV
Erkend vastgoedmakelaar BIV 511377

Het Beroeps Instituut der Vastgoedmakelaars (afgekort BIV), waar iedere makelaar lid van is, draagt er zorg voor dat de vastgoedmakelaar de plichtenleer naleeft. U kan deze plichtenleer raadplegen op www.BIV.be

206 Propriétés

Dont 6 projets neufs
37 nouveaux

Portefeuille de biens en vente de l'agence

  • 125 maisons
  • 36 appartements
  • 25 terrains
  • 15 commerces
  • 3 bureaux
  • 1 garage

Adresse : Hoogstraat 8 3580  Beringen

N° IPI : 511377

Site internet : www.swevers.be