Retour aux résultats

The Real Estate Rebel

À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Bij The Real Estate Rebel geloven we sterk in vernieuwing en het omarmen van veranderingen in de vastgoedmarkt. Door de digitalisering en veranderde economische omstandigheden zijn er nieuwe behoeften ontstaan, ook als het gaat om het verkopen van je huis.

Daarom werken wij met verschillende verkoopformules die professionele ondersteuning bij de verkoop van je woning toegankelijk en betaalbaar maakt. We kiezen bewust voor het woord ‘ondersteuning’ omdat we geloven dat in deze moderne, digitale wereld je de verkoop van je woning niet meer volledig hoeft uit te besteden. Onze klanten wensen de controle over het verkoopproces te behouden en zijn actief betrokken.

We begrijpen dat het verkopen van je woning een belangrijke en soms stressvolle stap is. Daarom hebben we met onze vernieuwende aanpak voornamelijk als doel om alle zorgen en onzekerheden van je weg te nemen. We loodsen je moeiteloos voorbij juridische vraagstukken, praktische uitdagingen en valkuilen. Samen maken we deze reis, volbrengen we deze missie: jouw woning verkopen, op jouw tempo en op jouw manier.

We nodigen je graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website of Instagram pagina en maken met veel plezier tijd voor je vrij als je meer informatie wenst over onze vernieuwende werkwijze!

8 Propriétés

8 nouveaux

Portefeuille de biens en vente de l'agence

  • 7 maisons
  • 1 appartement

Adresse : Leopoldstraat 21 2920  Kalmthout

N° IPI : 507110

Site internet : www.therealestaterebel.be