À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

UNIQUE PROPERTIES BVBA, opgericht door Dave Ons, is een dynamisch kantoor met 10 jaar ervaring dat ernaar streeft zijn (ver)kopers op een vlotte en persoonlijke manier te begeleiden in al hun vastgoed transacties.
Sinds kort zijn wij naar een groter, ultra modern en nog professioneler kantoor verhuisd. Onze sterke bestaande dienstverlening is hierdoor nog extra uitgebreid alsook de diverse marketingstrategieën in verkoop en verhuur.
UNIQUE PROPERTIES zijn continue innovatie en de groei van ons professioneel team ligt mee aan de basis van ons succes.
Met 2 vergaderzalen en 2 kantoorruimtes die plaats bieden voor 5 bureau's, in combinatie met 8 privé parkeerplaatsen hebben wij de mogelijkheid om u in alle comfort en sereniteit te ontvangen. U merkt, Unique Properties doet er alles aan om zich te blijven onderscheiden.

Of u nu wenst te verkopen of te verhuren, of u zoekt een nieuwe woonst, u bent van harte welkom in ons kantoor gelegen aan de Tiensesteenweg 36 te Leuven, vlakbij de Tiensepoort.

Maak best een afspraak, zo kunnen wij voor u onze specialist ter zake vrijmaken en heeft u direct de juiste contactpersoon binnen ons kantoor.

Tot binnenkort...

UNIQUE PROPERTIES,
"Vast goed resultaat"

Adresse : Leuvensesteenweg 264 3390  Tielt-Winge

N° IPI : 503122

Site internet : www.unique-properties.be