Retour aux résultats

Vastgoed Browaeys

À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Na reeds enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in de bouwpromotie en Gentse vastgoedmarkt ben ik in 2007 gestart met een eigen vastgoedkantoor genaamd “Vastgoed Browaeys”.

Een huis verkopen brengt meestal een hele hoop kopzorgen met zich mee. Als erkend vastgoedmakelaar streven wij er naar dat U hiermee niet geconfronteerd wordt en zorgen wij voor een zorgeloos verloop.

Vastgoed Browaeys is een éénmanszaak. Persoonlijk contact en geen massa verkoop is de essentie. Wij maken voor U vrijblijvend een correcte en eerlijke prijsbepaling van uw onroerend goed en houden rekening met verschillende mogelijkheden. Soms zit er meer potentieel in uw eigendom dan gewoon zomaar te verkopen. Een project als verkaveling, nieuwbouwproject, ... kortom wij bekijken voor U waar U de meest gunstige prijs zal voor krijgen.

Bovenop dit alles verkopen wij uw eigendom tegen betaalbare erelonen zodat dit zeker geen knelpunt mag zijn om geen beroep te doen op een vastgoedmakelaar bemiddelaar.

Bereikbaarheid elke dag van 9u tot 21u, ook in het weekend is in deze sector héél belangrijk. Wanneer mensen zoeken naar hun droomhuis dan is dit vaak in hun vrije tijd en is het aangenaam iemand te kunnen contacteren die onmiddellijk kan antwoorden op hun vragen.

75 Propriétés

Dont 3 projets neufs
29 nouveaux
2 nouveaux

Portefeuille de biens en vente de l'agence

  • 36 maisons
  • 21 appartements
  • 1 commerce
  • 1 terrain

Adresse : Dorpsstraat 93/0.1 9667  Horebeke

N° IPI : 504553