À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Patrick Rowies en Catherine De Jaeger heten U van harte welkom in hun nieuw vastgoedkantoor te Elewijt, waar een persoonlijke aanpak en een gedegen dossierkennis voorop staan.

Als gegradueerd bouwkundige en erkende BIV-vastgoedmakelaars kunnen wij U bijstaan in de complexe wereld van het vastgoed en dit zowel voor de verkoop, verhuur als het beheer van uw onroerend goed. Deze zeer specifieke markt vergt echter een continue bijscholing en het bijhouden van de laatste nieuwe wetgeving teneinde uw vastgoeddossier correct te kunnen behandelen. Ons werkterrein is hoofdzakelijk gesitueerd in de ruime driehoek Mechelen - Leuven - Brussel en dit uitsluitend in de residentiele vastgoedsector.

Ons kantoor is erkend door het Beroepsinstituut van de Vastgoedmakelaars (BIV) en is onderworpen aan de deontologische code BIV : http://www.biv.be met controle-instantie te 1000 Brussel Luxemburgstraat 16 b. Wij zijn eveneens aangesloten bij de Confederatie van de Immobilienberoepen (CIB) Vlaams Brabant.

Uiteraard blijven wij eveneens uw partner in het creeren van uw nieuw totaalconcept vanaf de verwerving van een bouwterrein tot de afwerking van uw nieuwe woning of het ontwikkelen van een nieuwe verkaveling. Naast dit actieterrein, waarin wij zelfs zeer specifieke ervaring hebben, kunnen wij U ook bijstaan in het opstellen van een gedetailleerd schattingsverslag of een tegensprekelijke plaatsbeschrijving.

Adresse : Tervuursesteenweg 635/1 1982  Elewijt

N° IPI : 502034

Site internet : www.vastgoedpatrickrowies.be