À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Vastgoed Verhaeghe is een veelzijdig kantoor met vriendelijke medewerkers die al vele jaren ervaring hebben in de vastgoedwereld. Een wereld die steeds evolueert waarvoor onze teamleden zich constant laten bijscholen, opdat wij U een performante service kunnen aanbieden vanaf de eerste kennismaking tot het verlijden van de notariële akte.

Onze erkende makelaars doen een correcte waardebepaling op basis van marktanalyse en jarenlange veldervaring. U wenst dat uw onroerend goed zo snel mogelijk wordt verkocht aan een zo hoog mogelijke, maar realistische prijs. Onze makelaars helpen U bij de prijsbepaling en staan U bij tijdens het verkoopsproces.

Hoe wij uw onroerend goed verkopen? Via doelgerichte, efficiënte publiciteit langs het internet, geschreven media, drukwerk en mailing naar ons uitgebreide klantenbestand, dat werd opgebouwd door de jaren heen. Door onze kennis van zaken en de kunst van het onderhandelen brengen wij koper en verkoper samen, met een getekend compromis als resultaat. Of U nu koopt of verkoopt, huurt of verhuurt, wij brengen U in contact met de juiste doelgroep.

Wij houden ons aan transparantie. Vastgoed Verhaeghe houdt onze opdrachtgevers maandelijks op de hoogte van het reilen en zeilen van uw verkoopsdossier. Een solide en waterdicht dossier dat perfect beantwoordt aan alle wettelijke verplichtingen.

Wij komen graag langs om een vrijblijvende waardebepaling van uw onroerend goed te doen, alle nodige informatie te geven inzake hypothecaire leningen en vragen graag voor U het EPC-attest en keuringsverslag elektriciteit aan. Wij kopen ook zelf aan en zijn altijd bereikbaar om U vriendelijk te ontvangen of informatie te verstrekken, dit 7 op 7!

Adresse : Stationstraat 58 8470  Gistel

N° IPI : 203.139