À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

VETRABO woningbouw is een familiebedrijf met bijna 30 jaar ervaring dat U persoonlijk begeleidt van het begin tot het einde van het bouwproces.
Met een 40-tal woningen per jaar en reeds honderden tevreden klanten realiseert VETRABO hoofdzakelijk nieuwbouw woningen.
Geen uitdaging is ons te groot!
Met ruim 30 jaar ervaring staat het familiebedrijf ‘VETRABO Woningbouw’ in de wijde omgeving bekend voor zijn uitstekende kwaliteit. Ronny Van Eetvelde en Tony Durinck garanderen u een persoonlijke aanpak gecombineerd met een hoogwaardig professionalisme voor het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis.
Tijdens een eerste verkennend gesprek met onze verkoopsconsulent worden de wensen van de bouwer nadrukkelijk besproken zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen.
Wat is de oriëntatie van de grond? Hoe kan de lichtinval optimaal zijn in functie van het ontwerp? Past het ontwerp in de omgeving? Welke bouwstijl verkiest hij? Welke woonruimtes heeft hij nodig? Welke indeling verkiest hij? Materiaalgebruik? Afwerking? ...
Na dit gesprek wordt een eerste ontwerp gemaakt. Dit ontwerp kan en zal nog een aantal keren wijzigen tot het precies is zoals de bouwer het wenst. Hierna wordt het ontwerp zo exact mogelijk berekent. Ligt de prijs het in het budget? Kan het eventueel anders opgelost worden?
Alle afspraken worden op papier gezet met als basis ons zeer uitgebreid lastenboek.
Tijdens het gehele bouwproces heeft de bouwer inspraak bij de realisatie van zijn droomwoning. Ook na het contract kan het ontwerp nog wijzigen.
Doet er zich een probleem voor tijdens of na het bouwproces, één aanspreekpunt: Vetrabo! Ook na de oplevering kan u steeds beroep doen op onze dienst na-service.
Wenst u meer te weten of heeft u vragen over onze werking, neem dan vrijblijvend contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Adresse : Kluizenhof 27 9170  Sint-Gillis-Waas

N° IPI : 206.779

Site internet : www.vetrabo.be