Maison à vendre

319000€

4 chambres 242 mètres carrés

Immoweb code : 10859993
Immoweb code : 10859993

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
242 mètres carrés habitables
507 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in de Stadenstraat 6 in Roeselare. Deze ruime woning is uiterst geschikt als gezinswoning en ligt dichtbij scholen, winkels, de belangrijkste invalswegen en het openbaar vervoer. Met een grote leefruimte, keuken, badkamer en vier ruime slaapkamers biedt deze woning een waaier aan mogelijkheden voor het hele gezin. Er is een vaste trap naar de ruime zolder, waar er mogelijkheid is tot slaapkamers, speel- of hobbyruimte.
Met een ruime garage en oprit voor een extra wagens, is parking geen probleem!
In de tuin is het heel gezellig vertoeven na een drukke werkdag. De tuin heeft een zeer ruime tuinberging die ook vanaf de andere kant bereikbaar is en dus kan gebruikt worden als extra garage of werkplaats voor de hobbyklusser.

Warm geworden van deze landelijke woning? Aarzel niet en grijp uw kans om deze woning met uw eigen ogen te bekijken! Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Contacter