Maison à vendre

1590000€

6 chambres 760 mètres carrés

Immoweb code : 10900810
Immoweb code : 10900810

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
760 mètres carrés habitables
2972 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Handelspand + woning + appartement TE KOOP te Lennik. De woning ligt links van het gebouw (gelijkvloers + eerste verdieping). Het handelspand ligt rechts van het gebouw (gelijkvloers). Het appartement ligt ook rechts van het gebouw (eerste verdieping). Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van +- 150m². Het omvat maar liefst 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woonkamer heeft toegang tot het zeer ruime terras (13,5m² overdekt + 30m² niet overdekt). Van op het terras heb je een zeer mooi zicht op het achterliggend groen! Ook 2 aparte toiletten, een berging en een dressing zijn voorzien. Extra troeven: aparte parkeerplaats mogelijk, veel ingemaakte kasten. Energiezuinig appartement: EPC label B!
De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van +- 250m². Ze omvat op het gelijkvloers: een garage, inkomhal, toilet, woon- en eetkamer, keuken (geïnstalleerd), berging en veranda. Vanuit de veranda heb je toegang tot het terras en de tuin. In de tuin vinden we nog een tuinhuisje terug. Op de eerste verdieping vinden we: de nachthal die toegang geeft tot: een badkamer (nog te installeren), een dressing, een apart toilet en 3 slaapkamers.
Het handelspand is opgedeeld in 3 ruimtes, samen zijn deze ruimtes goed voor een oppervlakte van maar liefst 360m². Ideale commerciële ligging, oneindig veel mogelijkheden! EPC = label C (PID nog in opmaak, dus we verwachten nog een lagere score!)
Kom dit pand snel bezoeken! 02 897 70 00

Contacter