Maison à vendre

533000€

4 chambres 191 mètres carrés

Immoweb code : 10963587
Immoweb code : 10963587

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
191 mètres carrés habitables
225 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
LIGGING
De vernieuwbouw is een ruime eengezinswoning gelegen in het centrum van Bertem. Bijhorend is een perceel aan de overkant van de straat met een garage. Er is een goede verbinding naar de stad Leuven en de autosnelwegen E40 en E314. De dorpskern is voorzien van kleinhandel en bevindt zich op wandelafstand van het centrum van het dorp.

INDELING
Het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal met vestiaire. Rechts van de inkomhal bevindt zich een grote woonkamer met keuken en zitkamer. De keuken kijkt uit op de koer, dewelke toegankelijk is via het grote schuifraam. De koer is een mooie aanvulling op de binnenruimte met een levende, groene wand. Er is een aparte ingang om via de koer de woonst te betreden. Verder is er nog een toilet en een ruime berging/wasplaats. 

Op de eerste verdieping zijn de eerste twee ruime kamers te vinden. De master bedroom beschikt over een dressing. Verder zijn er twee badkamers. De grote badkamer heeft een ruime douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. De tweede badkamer heeft eveneens een douche, toilet en enkele wastafel. 

De technische ruimte bevindt zich op de tweede verdieping, net als een zolderberging en nog twee slaapkamers

EXTRA INFO? 

Lastenboek op aanvraag. 

Contacter