Maison à vendre

585000€

5 chambres 243 mètres carrés

Immoweb code : 10966654
Immoweb code : 10966654

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
243 mètres carrés habitables
665 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Recente woning met 5 slaapkamers en extra magazijn te Duffel

Désolé il n'y a pas de traduction française. Zeer ruime gezinswoning (bouwjaar 2001), gunstig gelegen nabij het dorpscentrum van Duffel-West.

Deze mooi ontworpen woning heeft met maar liefst 243 m² bewoonbare oppervlakte en heeft 5 (6 mogelijk!) slaapkamers. De elektriciteit is conform en er is een gunstig EPC-attest van 208 kWh/m² jaar dankzij onder meer een zonneboiler.
U betreedt deze gezinswoning via de ruime inkom, waarbij de architect rekening heeft gehouden met veel lichtinval dankzij de open traphal. De woonkamer en eetplaats kijken uit op de tuin en het achterliggende groen. De volledig uitgeruste keuken is voorzien een vide, waardoor het open karakter extra wordt geaccentueerd. Achterliggend is er nog een wasruimte. Op het gelijkvloers is er verder ook een douchekamer en een bureau die tevens kan gebruikt worden als slaapkamer.

Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, waarvan de master bedroom een inpandige dressing heeft. Bovendien is hier de badkamer voorzien. Op de tweede verdieping zijn er opnieuw 2 slaapkamers en is er ook de technische ruimte.

De woning heeft een inpandige garage en heeft bovendien een achterliggend magazijn van ongeveer 60 m². De tuin heeft een prachtig zicht op achterliggend groen.

Bent u op zoek naar een ruime, goed afgewerkte woning op een gunstige locatie? Aarzel dan niet en neem contact op voor een bezoek ter plaatse of vraag meer inlichtingen via 015/755 444.

Geniet bovendien van onze 360

Contacter