Maison à vendre

249000€

3 chambres 184 mètres carrés

Immoweb code : 10976255
Immoweb code : 10976255

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
184 mètres carrés habitables
380 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een goed gelegen woning met 3 slaapkamers nabij het centrum van Stekene. Lees dan zeker verder!

De goede ligging nabij scholen, openbaar vervoer, invalswegen en het leuke terras zijn slechts enkele van de vele troeven. Vergeet eveneens de mogelijkheid niet om van de grote polyvalente ruimte een zelfstandige ruimte te maken.

Indeling:
- Kelder: er is een kelder van 8 m².
- GLV: we komen binnen via de ruime inkomhal (5m²), waar we het eerste toilet (2m²) en de eerste slaapkamer (12m²) terugvinden, die rechtstreeks toegang geeft tot de ruimte leefruimte (19m²) met vele raampartijen. Naast de leefruimte vinden we de keuken (17m²) uitgerust met kookplaat, microgolf enoven en bijhorend de badkamer (8m²) met aansluitingen voor zowel droog- en wasmachine. Naast de badkamer kunnen we ook een handige bergruimte (5m²) terugvinden. Bij de woning hoort ook een leuk terras (9m²) en een polyvalente ruimte (61m²) dat perfect kan dienen als zelfstandige ruimte met daarbij een garageplaats. 
-1steV: via de trap komen we in de nachthal (5m²) die op zijn beurt toegang geeft tot de badkamer (4m²) die beschikt over een douche, een toilet en een lavabo met mengkraan. Verder vinden we ook nog 2 slaapkamers terug (16-13m²) 

Is dit jouw droomwoning? Neem dan snel contact op met ons kantoor!

 

Contacter