Appartement à vendre

275000€

2 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 10982384
Immoweb code : 10982384

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit betreft een uitstekend gelegen appartement op de 3e verdieping van een kleine residentie centrum Sint-Gillis-Waas.
Het appartement bevindt zich op wandelafstand van alle faciliteiten waaronder winkels, scholen, busstation, Sint-Helena site en de Sportzone.
De aangename woonbeleving met veel lichtinval, de 3 comfortabele terrassen en het fijne indeling van het vloerplan zijn slechts enkele van de vele troeven die dit uniek appartement te bieden heeft.
INDELING: Riante inkomhal; Ruime woonkamer met veel lichtinval vele opties qua invulling; 1e terras aan de woonkamer; Halfopen keuken, in zeer goede staat van onderhoud; 2e terras aan keuken, geschikt voor eettafel van minstens 2 personen; Gang naar de slaapkamers en badkamer; 2 slaapkamers (17m² & 9m²) beiden met toegang tot het 3e terras; 3e terras aan kant Sportlaan; Berging met stackageruimte en o.a. aansluiting voor wasmachine; 2 grote kelderbergingen op het gelijkvloers.
EXTRA: Bouwjaar 2007; In onberispelijke staat van onderhoud; ALU ramen met dubbele beglazing; CV op aardgas; 2 airco toestellen aanwezig (2019); Zeer aangename woonsfeer met veel lichtinval; Fijne indeling van het vloerplan (o.a. optie mogelijk open keuken bij veranderingswerken); Uitstekend gelegen aan de dorpskern op wandelafstand van alle faciliteiten; Vlotte mobiliteit richting Antwerpen-Gent & omliggende gemeenten via E34 en lokale invalswegen.
EPC: 174kWh/m² - Label B
Wg - Vg -

Contacter