Maison à vendre

425000€

2 chambres 268 mètres carrés

Immoweb code : 11031687
Immoweb code : 11031687

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
268 mètres carrés habitables
340 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Aan de oevers van de Schelde ligt de gemeente Puurs - Sint-Amands, hebben we een prachtige woning te koop met tal van mogelijkheden.

Op zoek naar een woning met de nodige ruimte & mooie tuin? Wonen & werken combineren ? Zo gevonden!

Deze zeer ruime woning heeft tal van mogelijkheden, momenteel worden wonen & werken gecombineerd maar men kan hier tevens een zeer mooie ruime woning van maken met prachtige tuin.

Indeling:
-GLV: Op de gelijkvloerse verdieping kan men men vandaag alle kanten uit met een ruimte van 70 m² die toegang geeft tot de garage van 24m².Achteraan hebben we nog een zeer ruime tuin die momenteel dienst doet als parking met een totaaloppervlakte van maarliefst 161m² alsook een terras van een 30m².
-1steV: langs de leefruimte bereik je via de trap het duplexappartement. Hier kom je terecht in de ruime woonkamer (38m²) waar je de weg vindt naar de open keuken (21m²), het prachtig zuidgericht terras (22m²) waar je in alle rust en privacy kan genieten en de eerste slaapkamer (16m²).
-2deV: hier bevinden zich de 2de slaapkamers (16m²) alsook de badkamer (12m²) met ligbad, dubbele lavabo, douche en toilet.

Benieuwd om dit fantastische pand zelf te komen ontdekken? Contacteer dan je ERA-makelaar voor een persoonlijke rondleiding!

Contacter