Maison à vendre

334651€

3 chambres 142 mètres carrés

Immoweb code : 11072438
Immoweb code : 11072438

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
142 mètres carrés habitables
264 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
INVESTEER IN WONINGEN VAN DE TOEKOMST !

Laatste te koop!

In een rustige omgeving en een topbuurt van Wevelgem, namelijk "de Wijnberg" zijn hier 4 nieuwbouw halfopen woning gebouwd die opzoek zijn naar nieuwe eigenaars!

Deze woningen beschikken telkens over een inkomhal met gastentoilet. Vervolgens komen we binnen in de leefruimte, die samen met de keuken één geheel vormt. Vanuit de leefruimte en de keuken hebben we zicht op de tuin. Aansluitend hebben we de koele berging.

Op het verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers terug. Alsook een apart toilet, berging en een badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad en lavabo.

De woningen zijn voorzien van een voortuin, alu carport en private tuin.

De woning zijn gebouwd naar de normen van 2050. Concreet hebben de woningen een energie label van A+. Hoe komen ze aan dat label? Door te verwarmen met een geothermische warmtepomp via vloerverwamring. De woningen beschikken over zonnepanelen, regenwater. Domoticasysteem die kan communiceren met de verwarming. Hoogrendementsbeglazing, ventilatie type D, Dakisolatie en muurisolatie kan zeker niet ontbreken.

"Voor zijn tijd' dus. Bovendien zijn alle aansluitingen voor zonwering, laadpaal, thuisbatterij standaard voorzien.

Deze woningen worden "casco plus" op de markt gezet. Dit betekend dat de nieuwe eigenaars nog een vrije keuze hebben in de keuken, badkamer, binnendeuren en de vloeren.

De prijs die wordt weergeven is excl btw op constructie waarde en regi…

Contacter