Maison à vendre

3 chambres

Immoweb code : 11073721
Immoweb code : 11073721

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
478 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- VERKOCHT - VERKOCHT - VERKOCHT -

Deze halfopen woning vlakbij het centrum van Roeselare vinden we terug in de GITSESTRAAT 282.
Na het betreden van de inkomhal voel je je hier onmiddellijk ‘THUIS’ in de COSY LEEFRUIMTE met schitterende AUTHENTIEKE vloer en knetterend HAARDVUUR… wat een heerlijke verwelkoming !
Verder bevinden zich op het gelijkvloers nog een gastentoilet, een leuke keuken, kelder en garage (dienst als wasplaats).
Op de eerste verdieping bevinden zich verder 2 RUIME SLAAPKAMERS, een tweede toilet, en een volledig ingerichte badkamer (dubbele lavabo en bubbelbad).
Tenslotte beschikt deze topper nog over een tweede verdieping, waar we opnieuw een RUIME DERDE SLAAPKAMER kunnen terugvinden, evenals een extra zolderruimte.Buiten wacht ons een ZONGERICHTE TUIN met praktische buitenberging waar het ook hier zalig genieten is…
Extra troeven zijn een CONFORM ELEKTRICITEITSATTEST, nieuwe ZONNEPANELEN, GUNSTIGE EPC waarde, …
De aanpalende koppelwoning (ex praatcafé De Colibri) staat reeds enige tijd te koop als een woning die gerenoveerd moet worden… de kans dat hier opnieuw een horecazaak komt, laat staan een café, lijkt ons dan ook bijzonder klein. In alle waarschijnlijkheid zal dit opnieuw tot woning omgevormd worden, met misschien wel héél fijne buren !
Ontdek zelf de troeven van deze eigendom bij een vrijblijvend bezoek ter plaatse aan deze topper tijdens de EXCLUSIEVE BEZOEKDAGEN

STARTPRIJS

- VERKOCHT- VERKOCHT - VERKOCHT -

Contacter