Rez-de-chaussée à vendre

349000€

2 chambres 119 mètres carrés

Immoweb code : 11074421
Immoweb code : 11074421

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
119 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit betreft een ruim, kwalitatief hoogstaand, nieuwbouwappartement gelegen in het hartje van Meerdonk.
Het appartement beschikt over 2 comfortabele slaapkamers, een privé terras + tuin en de mogelijkheid tot aankoop van een aansluitende carport.
De hoge afwerkingsgraad met oog voor detail, de stijlvolle uitstraling van het gebouw en de vlotte bereikbaarheid naar Antwerpen & het Havengebied zijn slechts enkele van de vele troeven.
INDELING: Riante inkomhal met plaats voor vestiaire; Ruime woonkamer (54m²) met open keuken, volledig grenzend aan terras & tuin met grote raampartij (dubbel schuifraam); Hedendaagse keuken, voorzien van alle hedendaags comfort; Berging aan keuken; Comfortabelebadkamer met inloopdouche, dubbel lavabomeubel en inbouw kraanwerk; 2 volwaardige slaapkamers (15m² & 11m²); Apart toilet; ZW georiënteerd terras met aansluitende privé tuin.
EXTRA: Nieuwbouw, verkoop onder BTW stelsel; Gebouwd met kwalitatieve materialen en oog voor detail; Volledig afgewerkt, beschikbaar bij akte (douchekraan + wand wordt nog afgewerkt); BEN appartement met E peil 26; Vloerverwarming op aardgas; ALU ramen met HR akoestisch geïsoleerde beglazing.; Privé tuin van 88m²; Carport + berging mee aan te kopen voor € 22.500; Uitstekend gelegen op wandelafstand van de dorpskern; Zeer geschikte uitvalsbasis voor Antwerpen & het Havengebied.
E peil 22
Wg - Vg - Gvv - Gvkr - Gdv

Contacter